Tankar om kommande prov och tidning

Hej på er!

Så blev det plötsligt vår och snudd på försommar, i alla fall för oss här i Skåne. Säsongens första träningshelg genomfördes den 21-22/4. Med ett rutinerat och kompetent tränarutskott samt en som alltid uppskattad instruktör i Christina Hansson, kan det bara sluta på ett sätt… Två utmärkta och givande dagar!

På olika håll i vår förening jobbas det på med höstens prov, kommande kurser och arrangemang. Kanske tänker du nu ”jaså det har jag minsann inte läst eller hört om och inte heller har jag fått något utskickat” Näe, det är därför du ska fortsätta läsa lite till!

Det händer mycket i vår lilla förening men tyvärr så kommer det inte alltid fram. Därför gör vi nu ett nytt försök att få igång en grupp som vill jobba med att ta fram nytt material, revidera gammalt, få ordning på teknik och förhoppningsvis få fart i vår klubbtidning! Du behöver inte vara proffs, färdig skribent eller en superfotograf, du behöver bara tycka att det är roligt att jobba med att sprida information i lite olika kanaler och dela vår önskan att sprida information och kunskap om våra hundar och vår klubb. Vår vision är att detta tids nog ska kunna ske både digitalt och pappersformat!

Hör av dig till mig så ska jag slussa dig vidare in i rätt sällskap!

Till sist var rädd om din fyrbente vän, alldeles för många fästingar verkar ha klarat även denna vinter och våra hundar blir snabbt varma både i bilen och vid träning. Med rätt fästingmedel, mycket vatten och god planering önskar jag er alla en fantastiskt skön tid med många goda hundstunder och träningstillfällen!

Allt väl tills vi hörs och syns nästa gång!

 

Richard Stenmark

Ordförande