Presentation av styrelsen

Ordförande

Johan Blad

Efter många års jagande tog jag steget över till att föra hund och det har blivit en fantastisk glädjeresa och en förmån att vara en del av Jaktspanielgemenskapen. Jag och min familj bor i Norra Halland alldeles ute vid havet. Hos oss finns två supersköna cockers en hel hög med jaktlabbar. Jag är nyfiken, frågvis och gillar att göra saker tillsammans med andra. 

Vice ordförande

Mikael Malmgren

Mikael Malmgren heter jag och bor med min familj och hundar i Genarp.
Jag har varit medlem i JSK sen 2009 och aktiv i jaktprovsutskott sedan 2010 och i styrelse sen 2012.

Ser fram emot kommande säsong och gläds åt att det har kommit in nya förmågor i klubben som taget aktiva roller i utskott och styrelse!

Kassör

Rebecka Jägryd
Rebecka Jägryd

Kassör inom JSK och bor tillsammans med sambo och dotter mellan Varberg och Falkenberg. I dagsläget har vi fyra hundar hemma för så väl fågeljakt som rävjakt. Min första spaniel är en cockertik och nu har även en springerhane flyttat hem, fullt ös helt enkelt!

Sekreterare och suppleant

Maria Tham

1998 skaffade jag min första spaniel och förstod snabbt att spanieljakt var min grej. Sedan 2002 har jag varit JSK trogen och

periodvis varit engagerad i styrelsen och nu är det dags igen. Hemma finns, förutom man och utflugna barn, två springertikar och min första egna uppfödda valpkull. Jag hoppas se ännu fler intresserade av och aktiva i JSK och som förstår värdet i att ha en fungerande spaniel under jakt och inte minst uppleva hur kul vi har i klubben tillsammans.

Ledamot

Sten Johnsson

Jag och min hustru bor i södra delen av Småland  och har för närvarande 2 Spanieltikar i huset. Har växt upp med jakt och hundar, min första Spaniel köpte jag 2006 av Paul Andersson i Strängnäs, så det blev många mil till träningarna. Gick med i JSK 2016 då vi fick möjligheten att köpa en spaniel av Tina. Sedan har det rullat på med många resor för träningar och jakter. Ser fram emot ett härlig år i JSK och hoppas att vi ses där ute.

Ledamot

Sophie Slettengren

Jag bor i Falsterbo med min man och 2 cockrar. Jag fick min första  springer 1996 och började då så smått med jaktträning. När jag började förstå jaktträning med spaniel, kom jag i kontakt med JSK och det gjorde att jag blev riktigt road. Jag arbetar som grafisk designer och har gjort JSK-Nytt sedan 2 år. Jag vill aktivt vara med och utveckla JSK, så fler upptäcker vilken härlig klubb det är.

Suppleant

Anette Nilsson

Jag har sedan början av 2000-talet ett hund- och jaktintresse. 2011 flyttade min 1a springer spaniel in i mitt hus utanför Sjöbo (och in i mitt hjärta) nu är dom 3 stycken! Fantastiskt rolig jaktform och hund. Fart och spänning i händelsernas mitt. Spanieln är en intelligent, kärleksfull hund med mycket motor som kommer vara i mitt liv länge än. JSK är en självklar klubb för mig med tränings aktiviteter och alla energiska mattar och hussar.  År 2021 startade jag på mitt första jaktprov i JSK och det gav mersmak. Ser fram emot en rolig säsong 2022-23.

Vill du kontakta styrelsen? Skriv ett mail till:

info@jaktspanielklubben.se