Om Klubben

Presentation av styrelse

Johan Blad

ORDFÖRANDE

Efter många års jagande tog jag steget över till att föra hund och det har blivit en fantastisk glädjeresa och en förmån att vara en del av Jaktspanielgemenskapen. Jag och min familj bor i Norra Halland alldeles ute vid havet. Hos oss finns två supersköna cockers en hel hög med jaktlabbar. Jag är nyfiken, frågvis och gillar att göra saker tillsammans med andra. 

Sten Johnsson

VICE ORDFÖRANDE

Jag och min hustru bor i södra delen av Småland  och har för närvarande tre spanieltikar i huset. Har växt upp med jakt och hundar, min första spaniel köpte jag 2006 av Paul Andersson i Strängnäs, så det blev många mil till träningarna. Gick med i JSK 2016 då vi fick möjligheten att köpa en spaniel av Tina. Sedan har det rullat på med många resor för träningar och jakter. Ser fram emot ett härlig år i JSK och hoppas att vi ses där ute.

Pia Larsson

KASSÖR

Jag bor tillsammans med sambo på en gård i Grimeton utanför Varberg. Just nu har vi nio hundar av varierande raser och två katter.Har haft hund sen 1978. Efter att under några år haft först flat och sedan labbar är det till sommaren fyra år sen jag köpte min första spaniel, en Springer. Eftersom det var så kul med spanieljakt , har jag nu även en snart 2-årig cocker.

Maria Tham

SEKRETERARE OCH SUPPLEANT

1998 skaffade jag min första spaniel och har sedan 2002 varit JSK trogen. Hemma finns tre springertikar varav en är min egna uppfödning, Häckeberga kennel.Jag  önskar att fler förstår glädjen i att ha en fungerande spaniel under jakt och inte minst får uppleva hur kul vi har i klubben tillsammans och själva bli aktiva.

Mattias Rosén

LEDAMOT

Har haft ett gäng med vildsvinshundar men tröttande på den jaktformen efter 17 år och bytte skogen mot fältet och fåglar. Familjen fick sin första Cocker 2020, han blev min frus, jag fick min egen Springer 2022. Bor på en mindre gård uppe på Romeleåsen i Skåne med min fru och 2 av våra 3 barn, där vi har lite mark för fågeljakt så det är nära till både träning och jakt. Utan JSK skulle det tagit mycket längre tid att lära känna och komma in i denna underbara värld av spanieljakt.

Sophie Slettengren

LEDAMOT

Jag bor i Falsterbo med min man och 2 cockrar. Jag fick min första  springer 1996 och började då så smått med jaktträning. När jag började förstå jaktträning med spaniel, kom jag i kontakt med JSK och det gjorde att jag blev riktigt road. Jag arbetar som grafisk designer och har gjort JSK-Nytt sedan 2018. Jag vill aktivt vara med och utveckla JSK, så fler upptäcker vilken härlig klubb det är.

Isabel Mena-Berlin

SUPPLEANT

Min första jaktspringer dök upp på min trapp i England för snart tio år sen. Han var en hittehund, men frågan är vem som hittade vem. Tillsammans flyttade vi hem till Sverige och han har blivit min väg in i både spanielvärlden och jakten. När han dog kom jag i kontakt med Tina och som de säger, the rest is history. Nu bor jag strax söder om Kalmar tillsammans med två springertikar, Thea  och Ragna. Det ska bli hemskt kul att vara del av JSK:s styrelse och förhoppningsvis kunna få andra medlemmar att känna sig lika välkomna som jag gjort.