Presentation av styrelsen

Ordförande

Richard Stenmark
Richard Stenmark

En spanielentusiast boendes i Kristianstad som tycker att inlärning och träning tillsammans med hund är bland det roligaste som finns. Just nu med tre spaniels i huset men som många andra har jag insett att en spaniel ofta blir fler, så vi får se hur detta slutar! Med mitt engagemang i JSK hoppas jag kunna vara med och fortsätta utveckla får fantastiska förening och få än fler att förstå tjusningen med våra hundar.

Vice ordförande

Mikael Malmgren
Mikael Malmgren

Mikael Malmgren heter jag och bor med min familj och hundar i Genarp.
Jag har varit medlem i JSK sen 2009 och aktiv i jaktprovsutskott sedan 2010 och i styrelse sen 2012.

Ser fram emot kommande säsong och gläds åt att det har kommit in nya förmågor i klubben som taget aktiva roller i utskott och styrelse!

Kassör

Rebecka Jägryd
Rebecka Jägryd

Kassör inom JSK och bor tillsammans med sambo och dotter mellan Varberg och Falkenberg. I dagsläget har vi fyra hundar hemma för så väl fågeljakt som rävjakt. Min första spaniel är en cockertik och nu har även en springerhane flyttat hem, fullt ös helt enkelt!

Sekreterare och suppleant

Roland Persson
Roland Persson

Roland Persson, jag bor utanför Kristianstad. Vi har två springerspaniel i familjen. Jag har inte så lång erfarenhet av spanielträning, när vi köpte vår spaniel för fem år sedan började vi ”spanielträna” vår hund.  Var med på våra träningar och jaktprov, det skapar en ännu bättre klubbkänsla. För fem år sedan kunde jag ingenting… nu kan jag något mer och har hundar som fungerar i praktisk jakt.

Hoppas vi syns på träning och jaktprov under hösten!

Ledamot

Martin Ingemarsson
Martin Ingemarsson

Jag heter Martin Ingemarsson och bor med fru, 3 barn och 2 springertikar på en gård utanför Torekov. Jag är uppväxt med att ha hund på gården och har varit med på jakt sedan barnsben, men det är först för 5år sedan när vi köpte vår spaniel som vi blev fast i spanielvärlden med detta fantastiska sätt att träna och föra spaniel i glada människors lag. Hela vår familj trivs i detta sällskap och ställer gärna upp på JSK´s olika aktiviteter. Min fru Ulrika, sitter med i träningsutskottet och håller i skrivande stund på med utbildning för att träna spaniel. Vår äldsta son Fabian, har i flera år hjälpt till som viltbärare vid träningar och prov. I dagarna har han hämtat hem sin första spanielvalp, och det är säkerligen inte den sista.

Suppleant

Eva Maunsbach
Eva Maunsbach

Eva Maunsbach, suppleant, bor med min cockerspaniel Top Point Peggy i en gammal skola mellan Varberg och Kinna. Peggy är min första spaniel men definitivt inte min sista, vilket innebär att jag som hundförare är relativt ny i spanielvärlden, och ser verkligen fram emot att förkovra mig i denna. Förutom att hundträning och jakt fyller en stor del av min lediga tid, utvecklar jag även mina kunskaper i ädla drycker genom en sommelierutbildning i Göteborg. Ett gott vin och duktiga spaniels berikar mitt liv.

Suppleant

Malin Lindecrantz
Malin Lindecrantz

Jag heter Malin Lindecrantz och är en pigg och glad cockerägare.  

Jag hoppas på att kunna tillföra styrelsen och klubben energi och nytänkande.

Hoppas även på att kunna starta på jaktprov i framtiden.

Bor tillsammans med Magnus utanför Helsingborg som jag fann på JSKs Mästerskap 2017.

I huset finns även 3 st jaktlabradorer.

Vill du kontakta styrelsen? Skriv ett mail till:

info@jaktspanielklubben.se