Om Klubben

Presentation av styrelse

Johan Blad

ORDFÖRANDE

Efter många års jagande tog jag steget över till att föra hund och det har blivit en fantastisk glädjeresa och en förmån att vara en del av Jaktspanielgemenskapen. Jag och min familj bor i Norra Halland alldeles ute vid havet. Hos oss finns två supersköna cockers en hel hög med jaktlabbar. Jag är nyfiken, frågvis och gillar att göra saker tillsammans med andra. 

Mattias Rosén

VICE ORDFÖRANDE

Har haft ett gäng med vildsvinshundar men tröttande på den jaktformen efter 17 år och bytte skogen mot fältet och fåglar. Familjen fick sin första Cocker 2020, han blev min frus, jag fick min egen Springer 2022. Bor på en mindre gård uppe på Romeleåsen i Skåne med min fru och 2 av våra 3 barn, där vi har lite mark för fågeljakt så det är nära till både träning och jakt. Utan JSK skulle det tagit mycket längre tid att lära känna och komma in i denna underbara värld av spanieljakt.

Pia Larsson

KASSÖR

Jag bor tillsammans med sambo på en gård i Grimeton utanför Varberg. Just nu har vi nio hundar av varierande raser och två katter.Har haft hund sen 1978. Efter att under några år haft först flat och sedan labbar är det till sommaren fyra år sen jag köpte min första spaniel, en Springer. Eftersom det var så kul med spanieljakt , har jag nu även en snart 2-årig cocker.

Maria Lundin

LEDAMOT

Jag heter Maria och bor i Skåne. Har haft hund i 20 års tid. 2022 kom Häckebergas Kuwinda (Fixa) in i mitt liv. Tack vare att hennes uppfödare bjöd på medlemskap i JSK, i samband med valpköpet, så kom jag automatiskt kontakt med JSK. Redan vid första aktiviteten kände jag mig otroligt välkommen i klubben.

En känsla som jag hoppas att alla medlemmar känner. Fixa är min första springerspaniel, men definitivt inte sista!!! I dagsläget har jag en flock som består av 3 golden, 1 springerspaniel, 1 Engelsk setter, samt även en tysk jaktterrier.

Mitt största mål med att vara med i styrelsen i klubben är framförallt att alla ska få känna det välkomnandet och den stöttning, som jag har fått i JSK!

Sophie Slettengren

LEDAMOT

Jag bor i Falsterbo med min man och 2 cockrar. Jag fick min första  springer 1996 och började då så smått med jaktträning. När jag började förstå jaktträning med spaniel, kom jag i kontakt med JSK och det gjorde att jag blev riktigt road. Jag arbetar som grafisk designer och har gjort JSK-Nytt sedan 2018. Jag vill aktivt vara med och utveckla JSK, så fler upptäcker vilken härlig klubb det är.

Maria Tham

SEKRETERARE OCH SUPPLEANT

1998 skaffade jag min första spaniel och har sedan 2002 varit JSK trogen. Hemma finns tre springertikar varav en är min egna uppfödning, Häckeberga kennel.Jag  önskar att fler förstår glädjen i att ha en fungerande spaniel under jakt och inte minst får uppleva hur kul vi har i klubben tillsammans och själva bli aktiva.

Isabel Mena-Berlin

SUPPLEANT

Min första jaktspringer dök upp på min trapp i England för snart tio år sen. Han var en hittehund, men frågan är vem som hittade vem. Tillsammans flyttade vi hem till Sverige och han har blivit min väg in i både spanielvärlden och jakten. När han dog kom jag i kontakt med Tina och som de säger, the rest is history. Nu bor jag strax söder om Kalmar tillsammans med två springertikar, Thea  och Ragna. Det ska bli hemskt kul att vara del av JSK:s styrelse och förhoppningsvis kunna få andra medlemmar att känna sig lika välkomna som jag gjort.