Om Klubben

Jaktspanielklubben

Jaktspanielklubben är klubben för dig som tycker det är viktigt att bevara och utveckla spanieln som stötande och apporterande jakthund.

Som medlem i JSK erbjuds Du unika möjligheter att delta i kurser och träningshelger för kompetenta och namnkunniga tränare, både från rasernas hemland och från Sverige och Danmark.

Vi har ett unikt träningskoncept, där Du över tid kan få kompetent hjälp med utvecklingen av Din valp till färdig jakthund, samt även mer avancerad utbildning för Dig som är intresserad av att starta Din jakthund på prov. Som medlem får Du dessutom JSKs omtalade medlemsblad JSK-Nytt vid minst tre tillfällen per år.

 

JSK arrangerar även skytteträningar, matlagningskurser, studiebesök med mera för att tillgodose våra medlemmars intressen. Har Du några särskilda önskemål är Du alltid välkomna att kontakta någon i styrelsen eller i våra arbetsutskott – vi finns till för Dig.

Vår målsättning är att bevara och utveckla spanielns jaktliga egenskaper genom att dessa prioriteras i aveln, samt att främja småviltjakt med jaktspaniel och hjälpa Dig och andra med intresse för spanieljakt att få bästa möjliga jakthund.

Som medlem i JSK bidrar Du till att bevara och utveckla spanielns jaktliga egenskaper samt att göra spanielsverige ännu bättre