Svedea bjuder in till en Live kväll, 22 nov

Vår samarbetspartner Svedea försäkringar bjuder in till en kostnadsfri live kväll.  Den 21 november är du varmt välkommen!

Hunden och livspusslet – det går att kombinera!  

När vi skaffar hund baseras beslutet på ras, användningsområde och en mängd andra faktorer. Men oavsett vad vi väljer så har hunden inte valt oss. Det innebär ett viktigt ansvar på oss som hundägare – att hunden ska må bra och få rätt förutsättningar till ett harmoniskt liv. Även hundar behöver känna ett syfte med sitt liv och med rätt aktivering, utifrån ras, öppnar sig alla möjligheter. Det behöver inte vara så komplicerat eller tidskrävande som det kan låta – trots ett livspussel som ibland kan komma emellan dig och din hund.

Välkommen till denna live kväll den 21 nov kl. 18.30-19.30.

Under kvällen kommer Kicki Fellstenius, hundpsykolog, hundcoach/instruktör och ägare till Glada Jyckar AB, att ta upp frågor och tips som ska hjälpa dig få ut maximalt av relation med din hund och samtidigt få den att utvecklas.

  • Hur du kan öka hundens livskvalitet genom att ge hunden utlopp för sina medfödda behov.
  • Få kunskap om vad en hund behöver för att må bra och konkreta övningar som du kan göra med hunden utan att det tar för mycket tid i vardagen.
  • Förbättra relationen mellan dig och din hund och få en mer harmonisk hund.
  • Hur du kan aktivera din hund både under promenaden och i andra vardagliga situationer.
  • Tips på förebyggande träning och vad man kan tänka på i stressiga miljöer för att få en tryggare hund.

Anmäl dig idag!

Alla som vill är välkomna att lyssna och du som deltar kan dessutom ställa frågor under kvällen i möteschatten. Det enda du behöver göra är att anmäla dig här nedanför, så får du ett bekräftelsemejl med en möteslänk. Den digitala kvällen sker på webben via Microsoft Teams. Har du inte Teams så går det bra att delta ändå via möteslänken du får.

https://www.svedea.se/hundforsakring/svedea-live-2023