SPANIELHELG 11-12 MAJ

I maj är det återigen dags för ett av våra mest uppskattade inslag i kalendern. Två dagar av spaniels, god stämning och glatt umgänge, dessutom i fantastisk fin miljö när vi samlas för spanielhelg med medlemsdagen alla aktiviteter den 11 maj och alldeles i närheten finns perfekta marker för vår träningsdag den 12 maj, när vi får finbesök av irländaren Mick Walsh.

Helgen kommer att hållas på Säbyholms gård utanför Laholm och det finns möjlighet att bo över på deras B&B.

Anmäl till: sophie@bydesign.se

Boende bokas direkt info@sabyholmsgard.se (ange JSK)

Boka din plats i JSK:s webbutik så vi vet hur många som kommer.

MEDLEMSDAG 11 MAJ

Vi är i full gång att planera medlemsdagens program, som kommer innehålla massor av roliga aktiviteter, föredrag, lotteri m.m. Olika stationer, med tävlingsmoment för både hund och tvåbenta och såklart priser till de bäst placerade! Skyttetävlingen ÅRETS SKYTT där det åtråvärda vandringspriset Rapphönan finns på prishyllan! Dagen är för medlemmar och deras familjer. Fika och lunch serveras. Vi hoppas att så många som möjligt av våra medlemmar kan vara med. Gamla som nya medlemmar, kom och lär känna varandra, hitta träningskompisar och inspireras av varandras arbete. Dessutom får vi ju chans att se alla våra fina hundar tillsammans och kanske uppdatera oss på hur några av kullsyskonen utvecklas. Självklart går det precis lika bra att lämna hundarna hemma eller ta med sig hela familjen. Med eller utan hund hoppas vi att vi ses på Säbyholm i maj. Fika och lunch serveras. Vi kommer att ordna en MIDDAG PÅ KVÄLLEN DEN 11 MAJ för den som vill.

Boka din plats på JSK:s webb så vi vet hur många som kommer.

MICK WALSH TRÄNING 12 MAJ

Då det var väldigt populärt finns det ENDAST åskådarplatser kvar. Anmälan krävs och det är först till kvarn som gäller.

Mick Walsh är ägare till ett av spanielvärldens förmodligen mest kända och framgångsrika kennelnamn, Hollydrive Spaniels. Mick är vinnaren av otaliga jaktprov och han – och speciellt hans uppfödning – har uppnått många toppplaceringar, bl.a. på det Engelska Springermästerskapet – mer än en gång! Mick tävlar inte ”bara” med springer, han har även några riktigt bra cockers som även tävlar i mästerskapen i både Irland och England.

Jaktspanielklubben har lyckats säkra en träningsdag med Mick Walsh från Hollydrive Spaniels. Du har nu en unik möjlighet att lära dig av Micks mångåriga erfarenhet av spanielvärlden.

ÅHÖRARPLATS: 350 kr betalas på vår hemsida i webbutiken.14 PLATSER KVAR!

Anmäl till: sophie@bydesign.se