SAVE THE DATE! 22 augusti

22 augusti blir det medlemsdag för alla medlemmar i klubben.

 

Plats: Cocoonmeetings i Degerberga.

Tel: 044-350 422

bokning@cocoonmeetings.com

 

Start 10.00 JSK bjuder på morgonfika och vi lyssnar på ett föredrag om ett intressant ämne inom hund. Därefter kommer vi att ha ett antal aktiviter igång fram till lunch. Prestigefyllda tävlingar såsom den traditionella Snabbaste Apporteringen, Stadgetävling, Precisionskastning med Dummie m.m, med fina priser till de bästa ekipagen!

Fråga JSK 2 av våra duktiga instruktörer hjälper er med svar på era frågor om hundträning

Årets Skytt  Tävlingen med Årets Skytt som varit vilande några år, med det åtråvärda vandringspriset, Rapphönan kommer att avgöras! När du anmäler dig till Medlemsdagen i webbutiken, så klickar du i JA, och du är med i tävlingen!

Olivers & veterinär Representant från en av våra huvududsponsor Olivers, kommer att finnas på plats för att svara på frågor om foder samt en veterinär finns tillgänglig under dagen för råd och tips till medlemmarna

ANMÄLAN

I webbutiken anmäler du dig till medlemsdagen (JSK bjuder på fika och lunch för betalande medlemmar). Men du har även möjligheten att bjuda med familj och vänner, antal som vill ha fika och lunch till självkostnadspris, fyller du i när du gör din anmälan i webbutiken. 

Möjlighet kommer att finnas för övernattning på Cocoonmeetings med 5 rätters middag på fredagskvällen för 1595:-/ person. Endast middag 595:- (Denna anmälan kommer ni att göra direkt till Cocoonmeetings, mer info om detta kommer)

Anmäl dig i webbutiken nu!

Boka in den 22 augusit i din kalender!