Så var årets årsmöte genomfört

Som ny ordförande vill jag varmt tacka avgående Marie Af Ugglas för hennes arbete och engagemang i styrelsen som dess ordförande samt Andreas Carlsson och Anette Nilsson för ert deltagande och arbete med olika frågor! Ett stort tack till vår sponsor Hunden & Herden för att vi fick ha vårt årsmöte i den charmiga butiken. Ett lika stort tack till Veterinärgruppen i Tygelsjö för möjligheten att vaccinera våra hundar och sedan få lyssna på ett intressant föredrag. Årets tema var om skador i tass och trampdyna.

Till den nyvalda styrelsen vill jag hälsa lite extra välkomna till Roland Persson, Malin Lindecrantz och Eva Maunsbach. Roland återvänder till styrelsearbetet efter ett litet uppehåll och får tillbaka funktionen som sekreterare från mig. Malin och Eva kommer in som suppleanter och det ska bli spännande att få arbeta tillsammans med er. Dessa nytillskott i kombination med Mikael Malmgren som vice ordförande, Rebecka Jägryd som kassör och Martin Ingemarsson som ny ordinarie ledamot – gör att det känns tryggt att hålla i ordförandeklubban i kanske inte den största klubben, men definitivt den bästa och trevligaste!

För er som inte känner mig så har jag varit engagerad i styrelsen ett par år och som sekreterare det senaste året. Jag bor i Kristianstad och har tre springer spaniels som jag försöker träna och få lite ordning på, jaga med samt starta på lite prov.

Till sist – det viktigaste arbetet görs tillsammans med dig som medlem och din hund. Via våra fem utskotts engagemang och arbete finns möjligheten till jaktprov, kurser och en mängd olika utvecklingsmöjligheter. Kanske finns det något inom tränings-, jaktprovs-, PR-, ekonomi- och domarutskottet, som kan locka dig?

Olika aktiviteter finns redan nu att boka in i din kalender. Den 21-22 april startar vi upp säsongen med en träningshelg. Du hittar mer information om detta i kalendern på vår hemsida. Så in och anmäl dig med en gång! Sedan kommer det att dyka upp fler möjligheter till kurser och träningstillfällen allteftersom. I år kommer vi dessutom ha ännu fler jaktprov, så håll koll här på hemsidan och vår grupp på Facebook. I augusti är det dags för vårt återkommande deltagande vid Skånska Jakt- & Fiskemässan, så boka in den 25-26 augusti redan nu.

Känner du för att hjälpa till på mässan eller i något av våra utskott så hör av dig! Det är ett bra sätt att komma in i klubben, ha trevligt och knyta nya kontakter! Längs vägen lär man sig dessutom en mängd nya saker

Allt väl tills vi hörs och syns nästa gång!

Richard Stenmark

Ordförande