MÄSTERSKAPET 27-28 NOVEMBER – resultat

Så var mästerskapet tyvärr över för denna gång. Det som återkommande slår mig är hur årets ”prestigetävling” är ett så fantastiskt tillfälle att igen få träffa nya och gamla trevliga bekantskaper och vänner, nya och mer luttrade medlemmar, få se en massa fantastiska hundar och att bara få umgås och ha det bra!

Så roligt att få träffa de som kunde och fick vara på plats OCH så roligt med så våra danska medlemmar som hittat tillbaka över sundet. Det känns som vi kommit en god bit längs vägen med att skapa en klubb där alla är och känner sig välkomna. Det ÄR mycket trevligare så ju!

Men inget mästerskap utan medlemmar och ett gott arrangemang. Ett stort tack till vårt fantastiska jaktprovsutskott, alla som hjälpte till innan, under och efter arrangemanget samt till våra eminenta sponsorer! Ett extra tack till Magnus som gav oss möjlighet att få den bästa av provmarker.

Så nu väntar i alla fall jag på nästa gång det blir den sista helgen i november!!

Allt gott!

Richard Stenmark

Ordförande

Resultat från Mästerskapet 2021

Så har årets mästerskap gått av stapeln på Kulla Gunnarstorp utanför Helsingborg. Domarna för mästerskapet var Nick Powell och John Semmens från England. På mästerskapets första dag – en kall och fin dag där solen ibland tog sig igenom molnen. 20 hundar kom till start.

Här kommer resultatet för AV spaniels:

1:a Blackmoor Luke, Michael Frank Rasmussen
2:a FT CH Sliabh Sunset of Crispico, Michael Frank Rasmussen
3:a Roxberg Wizard af Kaervang, Bo Ottesen
4:a Helmsway Hero af Blackmoor, Michael Frank Rasmussen
Följande 4 fick ett CoM
Fjordbakkens Enya af Haverdal, Lasse Sloth
Blackmoor Molly, AnneMette Vendelbo
Country Sports Extraordinary, Christina Hansson Fd Ingvarsson
Cheweky Moet of Willowsaul, Jesper Brahe
Guns Choice
Blackmoor Luke, Michael Frank Rasmussen
Stort grattis till alla och tack för fint deltagande från alla hundar och dess förare. Även ett stort tack till domare Nick Powel och John Semmens samt markägare Magnus Gudmudsson, skyttar och övriga funktionärer.
Mat och dryck serverades på en gemensam middag på kvällen för att ladda batterierna för morgondagen då det är dags för Cocker.

Resultatet för Cocker

Efter snö, regn o snålblåst blev cockermästerskapet avklarat. Det blev en spännande dag med 6 av 8 hundar som tog sig igenom provet.
1:a Colnevally Couger, Sofia Palmqvist
2:a Heathcroft Ace of Breckmarsh, Michael Frank Rasmussen
3:a Supreme Dexter af Guns Choice, Jesper Brahe
4:a Degn’s Gundogs Firebird, Bo Ottesen
CoM
Country Sports Flash, Sophie Slettengren
Hettysway Mystique af Guns Choice, Jesper Brahe
Guns Choice
Colnevally Couger, Sofia Palmqvist