Ordförande har ordet

Julen är bara bakom knuten och snart stundar ett nytt år och det är bara lite drygt 1 månad kvar av 2017 års jaktsäsong. Jag ser med stolthet tillbaka på ett fint år för JSK, med lyckade träningar, träningsjakter, prov och som avslutning på detta år ett fantastiskt fint mästerskap. I år krönte vi danska ekipage som mästerskapsvinnare för både springer och cocker och våra varmaste gratulationer går till Henrik Hansen och Jesper Brahe! Utan våra danska medlemmar och vänner skulle vi inte kunna fylla våra prov, vilket kanske kan kännas lite tråkigt, men jag ser det som en tillgång och konkurrens som faktiskt bara gynnar oss. Tack för att ni kör långt och deltar i vår provverksamhet! Dock känns det som att vi är på gång nu och många unga hundar väntar på debuten! Jaktprovsäsongen är inte över än utan vi kan erbjuda ett vinnarklassprov i Varberg den 14/1 (på nya jättefina marker!) och öppenklass/vinnarklassprov i Helsingborg den 21/1. Ta chansen och anmäl er nu!

Jag vill passa på att tacka alla våra sponsorer som år efter år ställer upp och sponsrar vår klubb – tack! Jag vill också tacka alla våra markägare och jägare som så otroligt generöst ger oss möjlighet att gå på era marker. Ni är ovärdeliga för oss!
Sist men inte minst den lilla (alltför lilla) hårt arbetande skara som jobbar och ställer upp med tid, engagemang, glädje och arbete för att JSK överhuvudtaget ska fungera – stort tack ni tappra kämpar – tillsammans gör vi (faktiskt) ett fantastiskt jobb! Och när jag ändå är inne på detta – vi behöver fler engagerade eldsjälar – ju fler vi är, desto mindre jobb. Dessutom är det väldigt roligt!
Jag avslutar genom att önska er alla ett gott slut på 2017, en riktigt God Jul & Gott Nytt År!

Marie af Ugglas

Ordförande Jaktspanielklubben

Ordförande Marie af Ugglas önskar God Helg