NU KAN DU ANMÄLA TILL MEDLEMSDAGEN 22 AUGUSTI!

Nu kan du anmäla dig i webbutiken till Medlemsdagen som är den 22 augusti på Cocoonmeetings i Degerberga!

All träning, föredrag, fika och lunch ingår för dig som är medlem.

Önskar du ha med dig vänner och familjemedlemmar, klickar du bara i hur många ni blir som vill ha fika och lunch (utöver dig själv).
Och du, glöm inte att det återigen är dags för den stora tävlingen *Årets Skytt* där det åtråvärda vandringspriset Rapphönan finns på prishyllan! Klicka JA i anmälan, och du är med i kampen!

Vill du övernatta på Cocoonmeeting så bokar du direkt med dem på bokning@cocoonmeetings.com

eller på telefon 044-350 422

PROGRAM

Start 10.00 JSK bjuder på morgonfika och vi lyssnar på ett föredrag om ett intressant ämne inom hund. Därefter kommer vi att ha ett antal aktiviter igång fram till lunch. Prestigefyllda tävlingar såsom den traditionella Snabbaste Apporteringen, Stadgetävling, Precisionskastning med Dummie m.m, med fina priser till de bästa ekipagen!

Fråga JSK 2 av våra duktiga instruktörer hjälper er med svar på era frågor om hundträning

Årets Skytt  Tävlingen med Årets Skytt, med det åtråvärda vandringspriset, Rapphönan kommer att avgöras! När du anmäler dig till Medlemsdagen i webbutiken, så klickar du i JA, och du är med i tävlingen!

Olivers & veterinär Representant från våra huvududsponsorer Olivers och Svedea, kommer att finnas på plats för att svara på frågor om foder och försäkringar samt en veterinär finns tillgänglig under dagen för råd och tips till medlemmarna

Hoppas vi ses den 22 augusti!
https://www.jaktspanielklubben.se/produkt/medlemsdag-2020