Några ord från ordförande

Hej på er!

Högsommarvärme, lite värme till och ännu varmare! Jag vet inte hur det gått för er med er träning, men min stannade lite upp när värmen kom. Det blev ju liksom för varmt för det jag tänkt och planerat. Fast det har å andrasidan blivit mer vattenträning, dirigeringsträning i trädgården och rätt mycket glassträning för husse… Så har du liksom jag inte riktigt kommit i fas med träningen, så har vårt träningsutskott som vanligt redan tänkt till och löst problemet. Den 19 augusti kan du få hjälp att putsa på det där lilla extra som behövs inför säsongen. Titta in på vår hemsida och kalendern så hittar du all information du behöver. Är du inne på vår sida på Facebook, så kommer du hitta andra spännande träningsmöjligheter, så in och leta! Har du ledsnat på Facebook? Jaktspanielklubben finns nu även på Instagram!

 

Men juli och augusti är ju inte enbart en transportsträcka till höstens jakter och prov, det är också en bra tid för att ladda upp för årets mässa. Vi har som tidigare år fått möjligheten att tillsammans med Jaktretrieverklubben, visa upp våra fantastiska hundar och föreningar på Jakt- och fiskemässan, Bosjökloster den 26-27 auguasti. En fantastisk mässa med många spännande arrangemang och möjligheter.

 

Nu behöver JSK din hjälp! Vi har möjligheten att visa upp våra valpar, hundar, hålla uppvisningar i Sjöhagen och arrangera årets mest prestigefulla tävling – apporteringstävlingen, där snabbaste hund ska koras. Nu behöver vi få ihop ett gäng som kan hjälpa till med allt från tidtagning, skjuta på apporteringstävlingen, svara på frågor i montern, till att visa upp sin hund på uppvisningarna eller att gå som skytt.

 

Känn inte att du måste kunna allt eller att din hund måste vara helt klar – tillsammans hjälps vi åt till att göra mässan till ett roligt arrangemang för dig, din hund och för JSK! Då vår apporteringstävling är känd för sina fina priser så får du väldigt gärna hjälpa oss att hitta sponsorer till prisbordet, inget pris är för litet eller för stort!

 

Är du intresserad av att vara med? Svara här på sidan eller skicka mig ett meddelande, så ses vi på mässan i augusti!

 

Allt väl tills vi hörs och syns nästa gång!

 

Richard Stenmark

Ordförande