Kalender

maj
12
sön
SPANIELHELG – Träning med Mick Walsh
maj 12 heldag

En träningsdag med Mick Walsh.

Mick Walsh är en av de mest framgångsrika tränarna och uppfödare av spaniels på Irland. Han har haft mycket stora framgångar de senaste åren med sin uppfödning under kennelprefixet Hollydrive.

Mick Walsh är ägare till ett av spanielvärldens förmodligen mest kända och framgångsrika kennelnamn, Hollydrive Spaniels. Mick är vinnaren av otaliga jaktprov och han – och speciellt hans uppfödning – har uppnått många toppplaceringar, bl.a. på det Engelska Springermästerskapet – mer än en gång! Mick tävlar inte ”bara” med springer, han har även några riktigt bra cockers som även tävlar i mästerskapen i både Irland och England.

Jaktspanielklubben har lyckats säkra en träningsdagdag med Mick Walsh från Hollydrive Spaniels. Du har nu en unik möjlighet att lära dig av Micks mångåriga erfarenhet av spanielvärlden.

Det är möjligt att delta med eller utan hund. Anmälan krävs och det är först till kvarn som gäller.

 

PROGRAM

UNGHUNDAR: Apportering, uppstart fältsök, dirigering m.m. Innehållet avgörs av de anmälda hundarnas nivå.

Max 8 hundar/FULLT

JAKT/JAKTPROVSHUNDAR: Apportering, markering, fältsök, dirigering på en högre nivå.Är du bekant med fältsök, stöt, skott, markering, apportering, dirigering m.m. så är denna träning klart en dag for dig och din hund.

Max 8 hundar/FULLT

Tid: 12 maj

Plats: Säbyholms Gård, Laholm

Kostnad: Pris 1 500:- (inkl. fika) betalas på vår hemsida i webbutiken efter du fått meddelande om du fått plats.

ÅHÖRARPLATS: 350:- betalas på vår hemsida i webbutiken efter du fått meddelande om du fått plats./14 platser kvar

Anmäl till: sophie@bydesign.se Glöm inte ange vilken grupp ni vill deltaga i

BEGRÄNSAT MED PLATSER!

Du är säkrad en plats när avgiften är betald. Om du får förhinder får du gärna sälja din plats till någon annan klubbmedlem, eventuellt kanske det finns en reservlista – kontakta i så fall sophie@bydesign.se för information.

Anmälan är bindande och medlemskap i Jaktspanielklubben krävs.