Förstasidan

Det är denna sida som gör att du kan välja vilka nyheter som skall visas på förstasidan.

  • Gå till det inlägg eller sida som du vill skall synas på förstasidan.
  • Skrolla ner en bit under textrutan till Egna Fält. Välj “förstasidan” under Välj och skriv i värdet 1, 2 eller 3.
  • 1 hamnar överst på förstasidan. 2 under ettan till vänster. 3 under ettan till vänster.
  • Du kan bara ha en som är 1, 2 och 3. När du vill byta ut nyhet på förstasidan, går du till det “gamla” inlägget/sidan och Raderar under Egna Fält.
  • Gå sedan till det nya inlägget du vill ha på förstasidan och skriv i var du vill att det skall hamna – övertst, till vänster eller höger.
  • Vill du att en bild skall vara med? (ha helst det!) Titta då i panelen till höger under Miniatyr och välj en bild. Antingen den som faktiskt är i inlägget/sidan, eller en annan illustrativ bild.

Behandling av personuppgifter Genom att lämna dina personuppgifter samtycker du att JSK lagrar och behandlar dessa. JSK lagrar personuppgifterna endast i syfte att kunna uppfylla sin del i avtalet med dig och dessa lagras endast så länge som uppgifterna har någon direkt anknytning till klubben. Personuppgifterna kan komma att användas för direktmarknadsföring samt för informationsutskick från JSK. Alla uppgifter behandlas i enlighet med vid varje tillfälle gällande lagstiftning och vill du läsa mer om JSK:s policy om behandling av personuppgifter läs mer här https://www.jaktspanielklubben.se/integritetspolicy Avvisa